Teška nesreća na A3. Poginuli mlađi muškarac i žena, dijete (2) teško ozlijeđeno

Foto: Edina Zuko/PIXSELL

Oko 15 sati na sjevernoj strani autoceste A3 između čvora Okučani i Novska dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovali teretno i osobno vozilo, objavila je policija. Dvije osobe smrtno su stradale. Automobil marke BMW je u sudaru s kamionom potpuno smrskan.

"Zbog vršenja očevida zatvorena je sjeverna strana navedene dionice, a očevidom rukovodi zamjenica Županijskog državnog odvjetništva u Sisku", objavila je policija.

Dvogodišnje dijete teško ozlijeđeno

Kako neslužbeno doznaju 24sata, u automobilu su bile dvije mlađe osobe, muškarac i žena. Oni su bili roditelji dvogodišnjeg djeteta koje je s teškim ozljedama prebačeno je u novogradišku bolnicu, odakle su ga hitno prevezli u KBC Zagreb.

"Ima teške ozljede više organskih sustava te je hitno transportirano u KBC Zagreb", rekao je nakon nesreće ravnatelj novogradiške bolnice Josip Kolodziej. Dijete je, potvrdili su večeras iz KBC-a Zagreb, sada stabilno i nije životno ugroženo.

Nastala kolona

HAK je nakon nesreće javio da je prekinut promet između čvorova Okučani i Novska (na 132. km) u smjeru Bregane. Kolona je pred čvorom Okučani bila duga oko 4 km.

Autocesta je kasnije otvorena, te je promet normaliziran.

Uskoro opširnije

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.