ŠVICARSKI GRADIĆ POD OPSADOM Ovo je muškarac koji je motornom pilom rezao ljude, u bijegu je

Foto: Hina

POLICIJA je okupirala švicarski gradić Schaffhausen! Kako javljaju lokalni mediji, traži se napadač koji je ranio pet osoba, od toga dvije teško. Policija je potvrdila da je napad počinjen motornom pilom.

Kantonalna policija potvrdila je da traga za ćelavim muškarcem visokim 190 centimetara, "neurednog" izgleda. Vjerojatno je bio u bijelom VW Caddyju. "Osumnjičeni je opasan", dodaje se u priopćenju kojega prenose lokalni mediji. Neslužbeno se iz policije može čuti i da je naoružan motornom pilom. U pomoć policiji dolaze kolege iz susjednog kantona.

Što se dosad zna?

Prema dosad poznatim informacijama, napadač je ušao u poslovnu zgradu u predgrađu Schaffhausena te dvije osobe teško ozlijedio, a tri lakše. Policija kaže da zasad ne kvalificira napad kao teroristički čin.

Objavljeno je i da je policiji poznat identitet napadača, ali zasad s informacijom o imenu neće izlaziti u javnost. Policija je u međuvremenu pronašla napadačev automobil.

"Okolnosti i motiv nisu poznati. Sumnjamo da se osumnjičeni nalazi u gradu ili u neposrednoj okolici te pozivamo građane na oprez", rekla je glasnogovornica policije Cindy Beer.

Uskoro opširnije

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.