Sutkinja zbog koje je trostruki ubojica bio na slobodi će odgovarati

Protiv sutkinje Općinskog suda u Gradačcu Lejle Numanović, koja je odbila odrediti mjere zabrane prilaska ubijenoj Nizami Hećimović, podignuta je disciplinska tužba i u tijeku je zakazivanje pripremnog ročišta. Za N1 BiH je to potvrdilo Visoko sudsko i tužiteljsko vijeće BiH.

Ured disciplinskog tužitelja VSTV BiH formirao je predmet protiv sutkinje Lejle Numanović iz Gradačca, koja je odbila odrediti mjere zabrane prilaska ubijenoj Nizami Hećimović.

Hećimović je ubio njezin nevjenčani suprug Nermin Sulejmanović te ubojstvo prenosio uživo na Instagramu. Ubio je još dva muškarca, oca i sina Denisa i Džengiza Ondera, te ranio nekoliko ljudi.

Dok ga je tražila policija, Sulejmanović je počinio samoubojstvo, a s njim je bila beba koju je imao s Nizamom. 

Kako se saznalo, samo četiri dana prije ubojstva sutkinja Općinskog suda u Gradačcu Lejla Numanović je donijela rješenje kojim je odbila prijedlog Policijske uprave Gradačac da se Nerminu Sulejmanoviću izreknu mjere zabrane uznemiravanja, uhođenja i prilaska žrtvi te je odbijenicu poštom poslala ubojici. Istog dana kad je Sulejmanović primio to rješenje, započeo je krvavi pohod.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.