Splitska policija pred narodnjačkom diskotekom iznenadila Tonča Burića s pištoljem

TONČI BURIĆ uhvaćen je u nedjelju oko 5 sati kako pred poznatom splitskom narodnjačkom diskotekom Paganini šeće sa oružjem.

Burić je navodno sam predao pištolj za kojeg inače nema dozvolu. Protiv njega će policija podignuti optužni prijedlog zbog nezakonitog nošenja oružja. Navodno je policija iznenadila Burića u sklopu svojih redovitih aktivnosti. Nisu imali dojavu da ima nekih problema. 

Buriću je ovo prvi susret sa organima reda nakon izlaska iz zatvora. Odslužio je pet mjeseci zatvora zbog sukoba sa policijom iz 2004. godine. Bježao je pijan policiji, dok mu se brat ženio. Izmjerili su mu 1,3 promila alkohola.

Osiguranje, kockarnica, deložacije...

Tonči sa starijim bratom Draženom drži kockarnicu u Kerumovom hotelu Marjan. Posljednjih godina posao im je doživio značajnu ekspanziju. Drže i osiguranje za  par noćnih klubova, a nedavno su iz poslovnog prostora na Zenti deložirali prvaka HČSP-a Marka Skeju.  

Tonča su prije dva ljeta tražili mjesec dana zbog ranjavanja Tonča Kerana pred narodnjačkim klubom Pupa na Bačvicama. Pojavio se kod suca, u međuvremenu je i oštećeni promijenio iskaz pa je Burić pušten, nije se ni poveo postupak. 

Za ranjavanje u diskoteci i smrt zaručnice u prometnoj uvjetne kazne

Nedavno je konačno okončan i 13-godišnji postupak za ranjavanje Sandra Fredotovića Fredija u diskoteci Up & Down. Buriću je izrečena uvjetna kazna, tužilaštvo se nije ni žalilo.

Buriću su početkom godine također pronašli oružje. Policija ga je pokupila nakon incidenta u kafiću Vatra. Pronašli su mu nešto sitno marihuane i kokaina te pištolj.

Osuđen je i na uvjetnu kaznu zbog prometne nesreće u kojoj je prije 10 godina na Hvaru poginula njegova 18-godišnja zaručnica.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.