Splitska policija dotaknula dno: Kikija naoružanog doveli sutkinji na ispitivanje?!

KRISTIJAN STOJANOVIĆ, zvani Kiki, poznati splitski delinkvent, u srpnju je na ispitivanje kod istražne sutkinje Ljiljane Stipišić u pratnji policije stigao - naoružan! Kako se to moglo dogoditi u policiji još utvrđuju. Već dva mjeseca to traje... Nikako da im postane jasno... 

Znao da će u pritvor pa se riješio pištolja

Oružja se Kiki riješio prije ispitivanja. Pištolj je ostavio u kutiji za papir u zahodu na prvom katu splitske Palače pravde. Vjerojatno je tako učinio jer je znao da mu nakon ispitivanja slijedi pritvor. Sutkinji je, naime, već obećao da neće raditi probleme pa je razumno ocijenio kako sigurno neće imati razumijevanja kada se ponovno sretnu.

Tako je i bilo. Zbog nasrtaja na vozača Renaulta Twinga u Dubrovačkoj, Kikija su otpravili u zatvor na Bilice. Sutkinja nam danas kaže da se nije previše zabrinula kada je čula da je pištolj nađen nedaleko od njezina ureda Stojanovićev.

Kiki vodi računa o ponašanju pred sutkinjom

"Ja uvijek vodim računa kada se privode osumnjičenici. Uvijek su tu i policija i sudski čuvari, koji zaista vrlo profesionalno obavljaju svoj posao", kazala nam je sutkinja. 

Pohvalila je Kikija, koji vodi računa o ponašanju kada joj dođe u sudnicu. Sutkinja Stipišić nagledala svega, početkom godine jedan je mlađi osumnjičenik agresivno reagirao, ali su ga brzo smirili policajci. Važna je brza reakcija i koncentracija. A kada su Kikija dovodili u sud netko je očito nije imao. 

Interesantno, nakon što su utvrdili da je pištolj Stojanovićev, u splitskoj policiji još nema stegovnih mjera za odgovorne. Kažu da će ih biti. Valjda.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.