Okrenuo im leđa: Kerumu od HDZ-ovaca važniji HNS-ovac Jakša Marasović

KAKVA smijurija u Splitu. HDZ-ovce po rivi voda Nevenka, a Kerum u isto vrijeme 50 metara dalje debatira sa HNS-ovcem Jakšom Marasovićem. On mu je bio draži od dr. Duje Marasovića, koji se sa stranačkim kolegama smiješkao fotoreporterima u društvu s Nevenkom. Nevjerojatno. Index drži da je u pitanju prava strategija klana Kerum u budućem sazivu hrvatskog Sabora. Ući će s HDZ-om, no ako situacija bude zahtjevala, eto njih sa Kukuriku koalicijom i starim pajdašima, Bajom i Jakšom.

Marasović iz HNS-a Kerumu draži od Marasovića iz HDZ-a

Marasović iz HNS-a nije beznačajna faca na hrvatskoj političkoj sceni. Bivši saborski zastupnik i bivši direktor Hrvatskih voda. Možda opet sjedne u fotelju. A s Kerumom je, kako vidimo - odličan. Toliko su dobri da je gradonačelnik "batalio" svoje nove stare "frendove" iz HDZ-a, koji se danas na rivi druže s građanima.

Savjetnik Bare

Kako upućeni dobro znaju, svaki Kerumov potez sluša Bare Teklić (gospodin sa cigaretom na slici). Teklić je dobar poznavatelj svega i svačega, dok se Kerum još uspinjao na društvenoj ljestvici savjetovao ga je oko mnogo čega. Bili su nerazdvojni, onda su malo zahladili, onda je mali od Bare sa prijateljima radio nered po hotelu Neva uključujući i zapišavanje stolova sa doručkom, a onda se sve ponovno izgladilo i sad su bolji nego ikad, što se i vidi iz priloženog.

Kerum, Livaja i Svagi ponovno na okupu, feštalo se cijelu noć

Nije tu novostima kraj. Kerum je opet sa nerazdvojnim društvom. Svaguše i Livaje nema na fotografijama, ali bili su s gradonačelnikom, ne samo ujutro, već i cijelu noć! Bančilo se u Noštroma, stara klapa ponovno je na okupu. Nisu ni išli na spavanje, nego su se oko podneva "ukazali" na rivi. Društvo je bilo odlično raspoloženo, Svaguša se zadržao u dugom i prijateljskom razgovoru sa Milivojem Lalinom, istaknutim splitskim antifašistom.

Frižider u vili Meje

Ovo za sobom, povlači nekoliko pitanja. Prije svega, zna se da Fani ne dopušta ovakve egzibicije i bančenje sa Livajom i Svagijem. To je izričito zabranila! Neko vrijeme Kerum je izdržao, ali očito da je predizborna groznica uzela danak i da gradonačelniku treba ispušni ventil. Ekipa je feštala cijelu noć, na rivi su bili u Vjeke, a ne kod Fani u Ćakuli, sve to ukazuje da je ponovno došlo do zahlađenja u vili na Mejama. Kako čujemo, gradonačenik se, ima već dva tjedna, ponovno preselio na brod u ACI marini. Možda je i bolje da sačuva koncentraciju za izbore, nego da se sad besmisleno prepire sa dragom oko uvijek istih stvari. Kerum je naprosto populist, voli narod i druženje, disciplinu koju mu Fani nameće prihvaća kao okove... 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.