Sisačka policija objavila koje će ulice biti blokirane zbog Erdogana

Screenshot: Google maps

SISAČKA policija izvijestila je o posebnoj regulaciji prometa na području grada.

U četvrtak, 8. rujna 2022. godine očekuje se dolazak i boravak stranog državnog izaslanstva na čelu s najvišim državnim dužnosnicima na području grada Siska, slijedom čega će se, zbog provedbe posebnih mjera sigurnosti, uspostaviti privremena regulacija prometa i povremeno dolaziti do kratkotrajnog prekidanja prometa uz pravovremena preusmjeravanja prometa i uz nazočnost policijskih službenika, izvijestila je policija.

Slijedom navedenoga, obavještavaju se građani da će se u četvrtak od 11:45 do 14:30 sati za sav promet na području grada Siska u Petrinjskoj, Zagrebačkoj i Ulici Josipa Jurja Strossmayera, u mjestu Odra - Stupno - Sela - Žažina - Dužica - Lekenik do ulaza na autocestu A11 Zagreb - Sisak i obratno, odvijati naizmjenična regulacija, dok će u jednom trenutku promet u oba smjera biti obustavljen.

Policija moli građane da se u spomenutim ulicama i naseljima u navedenom vremenu ne zaustavljaju i parkiraju prijevozna sredstva na kolnik i u blizini kolnika (nogostup, ugibališta i sl.).

Promet će biti preusmjeravan na alternativne pravce:

  • Sisak - Desna Martinska Ves - Jezero Posavsko - Orle - Zagreb
  • Sisak - Lijeva Martinska Ves - Pračno - Zagreb 
  • Sisak - Popovača - Zagreb
  • Dvor - Hrvatska Kostajnica - Jasenovac - Novska - Zagreb
  • Petrinja - Pokupsko - Velika Gorica
  • Petrinja - Glina - Vojnić - Karlovac

Danas će od 7 do 17 sati za sav promet biti zatvorena Capraška ulica i druge obližnje ulice, dok će u okolnim ulicama promet biti reguliran posebnom regulacijom. 

"Slijedom toga, molimo građane, odnosno sve sudionike u cestovnom prometu, a posebice vozače motornih vozila za razumijevanje te za strpljenje u vrijeme uspostave privremene regulacije prometa navedenog dana te ukazujemo na dosljedno poštivanje svih uputa policijskih službenika, poštivanje postavljene prometne signalizacije te prometovanje sukladno privremenoj regulaciji prometa na pojedinim prometnicama na kojima će biti prisutni policijski službenici", poziva policija.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.