Šimunić: Trebamo semafor. Iz Cesta su rekli - ako restoran propadne, neće biti gužve

Screenshot: YouTube

GRADONAČELNIK Oroslavja Viktor Šimunić objavio je na Facebooku novi mjesečni izvještaj o tome koje je sve promjene uveo otkako je na čelu grada. 

"Novi mjesečni izvještaj!

Usprkos svemu, idemo još jače i upornije naprijed. Pogledajte kaj se sve napravilo i kaj se sve planira i dajte svoje komentare i prijedloge ispod.

Oduvijek sam za to da se problemi rješavaju konkretnim mjerama.

Apsolutni hit od prošlog mjeseca mi je telefonski razgovor s Hrvatskim Cestama kad mi je rečeno da nam u Oroslavju ne treba semafor na jednom opasnom raskrižju koje je dosta prometno jer, parafraziram 'ako restoran propadne, možda se i gužva tamo smanji' - nedopustivo i neprihvatljivo!

 

P.S.

Nakon što je listopad bio posvećen borbi protiv raka dojke, u studenom podržavamo 'Movember' –  globalni pokret koji za cilj ima porast svijesti o muškom zdravlju, fokusirajući se na rak prostate, rak testisa i mentalno zdravlje muškaraca.

Ovaj pokret podržavam već desetak godina, a moglo bi se reći da ga i svi oni koji proizvode i konzumiraju bučino ulje (a takvih na sjeveru Hrvatske ima dosta) također na jedan jedinstveni način podržavaju", napisao je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.