Šefica HUP-a: Svima je zdravlje prvo, ali ubija ovaj nerad

Foto: Luka Stanzl/Pixsell

ŠEFICA HUP-A Gordana Deranja na N1 televiziji komentirala je aktualno stanje u Hrvatskoj.

"S nestrpljenjem očekujemo popuštanje mjera, imamo firme, želimo stvarati i doprinositi... Ovo mrtvilo, ova zabrana rada sve nas jako iscrpljuje i, normalno, kad nema nikakve aktivnosti, neizvjesna je budućnost.

Radujemo se popuštanju mjera, svakako bi bilo jako dobro da se dobiju jasni napuci kako trebamo u tim novim uvjetima poslovati da ne bi došlo do nemilih događaja kakve smo vidjeli prije nekoliko dana", komentirala je Deranja.

"Na vrijeme je kad god počnemo raditi. Ovo što smo izgubili smo izgubili, svi čekamo početak. Naravno, svima nam je u interesu zdravlje, nitko ne želi ugroziti svoje bližnje, prijatelje... Svima je zdravlje prvo, ali ubija ovaj nerad, neproduktivnost i svi očekujemo da što prije i normalnije počnemo raditi, stvarati svoj dohodak i od njega živjeti", dodala je.

O Tekki

"Ne pozdravljamo takve stvari. Bilo je primjereno da se upozori prvo što nije u redu, drugi dan doći pogledati je li riješeno i tek onda zatvoriti. Ovo ne služi ničemu. naravno da se mjere trebaju poštovati, ali koliko sam čula, tek nakon zatvaranja objekta, došli su jasni napuci. Nije to bio tako strašan grijeh da se ide odmah u zatvaranje. Mislim da treba u ovoj situaciji biti malo razumniji", komentirala je slučaj zatvaranja Tekke.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.