Ryanair traži radnike u Hrvatskoj, objavio koji su uvjeti

Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL

ZRAČNI prijevoznik Ryanair najavio je da će sutra, 24. veljače, u Zagrebu održati dan otvorenih vrata za zapošljavanje novih djelatnika. Ryanair planira zaposliti više od 35 novih članova kabinskog osoblja za njihovu tvrtku Lauda Europe koja ima baze u Zagrebu i Zadru, prenosi N1.

Svi oni koji ne budu u mogućnosti osobno prisustvovati, moći će se prijaviti na virtualni razgovor putem internetske stranice.

“Odgovarajući na veliki broj upita o postojećim mogućnostima u bazama Lauda Europe u Zagrebu i Zadru te kao potporu Ryanairovu rekordnom ljetnom programu, organizirali smo ovaj dan zapošljavanja da bismo osobno upoznali zainteresirane kandidate i objasnili im uzbudljive i dinamične mogućnosti za karijeru, dostupnu unutar najveće europske avijacijske grupe”, izjavio je Andrew Swan iz Crewlinka.

“Vrlo smo uzbuđeni zbog rasta u Hrvatskoj tijekom ljeta ove godine, u kojom će Lauda Europe operirati šest aviona tipa Airbus 320 iz hrvatskih baza, s daljnjim mogućnostima proširenja flote u Hrvatskoj tijekom sljedećih godina, koje će donijeti više prometa, nova radna mjesta i mogućnosti brzog napredovanja u karijeri pojedinaca”, rekao je Tadej Notersberg, operativni direktor Lauda Europe.

Neki od uvjeta su: Morate biti visine između 157 cm i 188 cm, znati plivati 25 metara bez pomoći, biti vrijedni, fleksibilni... Detalje o uvjetima možete pronaći OVDJE.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.