Republikanski senator: Demokrati imaju velike šanse za pobjedu na izborima

Foto: EPA

DEMOKRATI imaju velikih izgleda za ulazak u Bijelu kuću, smatra senator Lindsey Graham iz redova republikanaca, vrlo blizak predsjedniku Donaldu Trumpu.

Bivši demokratski potpredsjednik Joe Biden vodi u anketama za predsjedničke izbore 3. studenog za gotovo deset posto na nacionalnoj razini. No što je još važnije, vodi, iako s manjom razlikom, i u ključnim državama koje različito glasaju od izbora do izbora i presudne su za konačni ishod.

To je bilo dovoljno da senator Graham prizna demokratskim protivnicima dobre izglede za ulazak u Bijelu kuću, što je iznimno rijetka izjava republikanske stranke.

Trump je bio na Floridi, a Biden u svojoj Pennsylvaniji

Dvojica kandidata sinoć su izravno odgovarala na pitanja birača, ali svaki na drugom kanalu. Trump se suočio s biračima tijekom sat vremena na Floridi na televiziji NBC, dok se Biden izložio sličnom izazovu u rodnoj Pennsylvaniji na kanalu ABC.

To su bile dvije ključne države za republikanskog milijardera na izborima 2016., gdje se sada čini da bi Biden mogao pobijediti. Dosad je glasalo već više od 17,5 milijuna Amerikanaca.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.