Ratko Knežević: Cane i Đukanović su uklonili sve protivnike

NAKON što je Stanko Subotić Cane zatražio detaljnu istragu zbog medijskih napisa o njegovim kriminalnim radnjama, opet se oglasio kum crnogorskog premijera Mile Đukanovića, Ratko Knežević, koji tvrdi kako su Cane i Đukanović "uklonili sve protivnike" i dodaje kako i dalje stoji iza svojih izjava danih srpskim i crnogorskim medijima.

"Bilo bi mi, još jednom moram reći, veliko zadovoljstvo susresti se i suočiti sa Stankom Subotićem na beogradskom, zagrebačkom ili londonskom sudu. Ova druga dva spominjem jer imam osjećaj da zbog nečega što on najbolje zna, gospodin Subotić izbjegava Beograd i pravosudni sustav Republike Srbije. Nadam se da ću se na nekom sudu, prije Suda povijesti, naći i s mojim bivšim prijateljem Milom Đukanovićem. Dosta toga bih imao obojici za reći. Ovom mom javljanju dodao bih sljedeće ili pojasnio moje dosadašnje javne iskaze. Biznis model `Stanko - Cane Subotić` smišljen je u mozgu Jovice Stanišića, unaprijeđen i skoro doveden do savršenstva u partnerstvu sa Milom Đukanovićem", rekao je Knežević za Blic.

"Model se zasniva na švercu ogromnih količina cigareta uhodanim kanalima, kontroli države ili država i samog političkog procesa te fizičkoj likvidaciji svih potencijalnih protivnika uz angažman tog trenutka najjačeg `šefa podzemlja` u Beogradu", pojasnio je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.