PUBG Invitational novi veliki izazov za PUBG esport

Screenshot: PUBG

VEČERAS počinje drugi veliki turnir u iznimno popularnoj battle royale igri PlayerUnknown's Battlegrounds, koji će se igrati na IEM-u u Oaklandu. Bit će to veliki izazov za PUBG esport, kao i dobar pokazatelj razvija li PUBG Corp igru u pravom smjeru. PUBG Invitational igrat će se na IEM-u u Oaklandu.

Na PUBG Invitationalu nastupit će 20 timova od čega je 12 dobilo pozivnice, a osam timova kvalificiralo se putem online kvalifikacija. Zbog faktora sreće u igri i malog broja velikih turnira favorita zapravo i nema i svi timovi imaju odličnu priliku osvojiti najveći dio 200 tisuća dolara vrijednog nagradnog fonda. Timovi će se natjecati u Squad FPP modu,a igrat će se ukupno osam mečeva nakon čega će tim s najviše bodova odnijeti pobjedu.
 
Timovi koje ćemo imati priliku gledati su  TSM, Liquid, Noble, Luminosity, Alliance, Cloud9, GCE, NiP, Penta, Evil Geniuses, Tempo Storm, Method, Ghost, Ronin, Miami Flamingos, Com Shuckers, Avangar, WhiteKids, AAA Gaming, Team PogChamp. 
 
Nakon vikenda imat ćemo nešto bolji uvid u to u kojem smjeru se kreće kompetitivni PUBG i ima li sve što je potrebno da se u skorijoj budućnosti etablira kao punokrvni esport naslobvl.
 
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.