Proradile pokretne stepenice. Iz Importanne centra poručuju da ih ne koristite

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

POKRETNE stepenice Importanne Centra u Zagrebu ponovno su u funkciji. Nakon što neko vrijeme nisu radile, danas su puštene u pogon, ali ni to nije prošlo bez problema.

Naime, na granitnom stupu kraj stepenica istaknuto je priopćenje Importanne Centra u kojemu se savjetuje građanima da ne koriste pokretne stepenice. Naime, kako kažu, stepenice je u pogon pustio Grad Zagreb bez njihove suglasnosti i provjere ispravnosti.

Importanne savjetuje građanima da ne koriste pokretne stepenice

Priopćenje Centra prenosimo u cijelosti.

"Obavještavamo građane da pokretne stepenice nisu pod kontrolom Importanne d.o.o. i Importanne centar d.o.o. te da je Grad Zagreb iste stavio u upotrebu bez naše suglasnosti i uvida u ispravnost. 

Preporučujemo građanima da umjesto pokretnih stepenica koriste dizalo u Importanne Centru.

Importanne d.o.o. i Importanne centar d.o.o. ovime upozoravaju građane i otklanjaju bilo kakvu odgovornost za eventualno nastalu štetu", poručila je Uprava centra.

Spor Importannea i Grada

Podsjetimo, borba oko pokretnih stepenica u Importanne centru traje već mjesecima.

Oko neispravnih pokretnih stepenica u Importanneu, jednom od najprometnijih mjesta u Zagrebu, već se mjesecima spore Gradska uprava i Importanne centar. Ukratko, spore se oko toga čija je odgovornost održavanje pokretnih stepenica.
 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.