Pritvorenik na ljetovanju: Damir Polančec za par dana "seli" na Jadran

DAMIR POLANČEC je svoj prvi dan na slobodi, nakon što je izašao iz remetinečkog pritvora, proveo sa svojom obitelji, a viđen je i kako u Koprivnici "šopingira" sa suprugom Jasminkom.

Pokazao se i kao dobar suprug te joj je pomogao nositi vrećice iz dućana. Nakon što par dana provede kod kuće u Koprivnici s obitelji, bivši potpredsjednik Vlade će krenuti put Jadranskog mora kako bi uživao u blagodatima ljeta. Polančecovo skoro seljenje na Jadran potvrdio nam je njegov odvjetnik Anto Nobilo.

Za par dana ide na more

"Danas smo se vidjeli čisto protokolarno, nakon izlaska iz pritvora. Damir Polančec će za par dana krenuti na more", kazao je za Index Nobilo te dodao kako je bivšem potpredsjedniku Vlade savjetovao da sljedeća dva tjedna ni o čemu ne razmišlja, već da se dobro odmori.

"A nakon toga krećemo u pripremu obrane", kazao je Nobilo koji s Polančecom mora pripremiti obranu u najmanje jednom slučaju, a to je onaj o naručivanju i plaćanju 500 tisuća eura za studiju od 19 stranica koja je dijelom prepisana iz novina. No, pitanje je hoće li to biti i jedino suđenje bivšem visokopozicioniranom HDZ-ovcu kojemu je sud do kraja postupka blokirao imovinu.

"Istina je voda duboka"

Polančeca bi mogla stići optužnica za reflektore na nogometnom igralištu u Đelekovcu koja još nije na snazi, a provode se i istrage o Podravci te HEP-u. Bivši potpredsjednik Vlade je jučer oko 19 sati pušten iz zatvora u Remetincu, a ispred kaznionice ga je dočekala supruga Jasminka koja mu je odmah poletjela u zagrljaj.

Nakon emotivnog susreta sa suprugom, vidno mršaviji Polančec je vrlo uzbuđen stao pred novinare te najavio da ga sada čeka borba. "Istina je voda duboka, a ja se u njoj ne bum utopil", kazao je nakon izlaska Polančec te se uputio svojoj obitelji u Đelekovac, koju nije vidio 113 dana svoga pritvora.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.