Prijavi se: Biraš projekt, ponuda stiže unutar 24 sata uz bonus od 20.000 kn neto!

Foto: Press

ODABERI projekt na kojem želiš raditi, dobij ponudu za posao u roku od 24 sata i bonus za prelazak od 20.000 kuna neto. Predobro da bi bilo istinito? 

Sve navedeno je istinito, bez sitnih slova i fusnota s ispravcima. Agency04, jedna od najbrže rastućih IT tvrtki u Hrvatskoj i srednjoj Europi, u sklopu hiring weeka traži senior developere. Otvorene pozicije su Senior Frontend Engineer, Senior Backend Engineer, Senior Full Stack Engineer, Senior Android Engineer i Senior DevOps Engineer.

Prijave traju do 4. ožujka, a prijaviti se možeš klikom OVDJE.

Proces krojiš po svojoj mjeri. Razgovaraš gdje hoćeš i s kim hoćeš.

Prilikom prijave na samoj web stranici moguće je uz termine odabrati i lokaciju sastanka. S njihovim senior developerima moguće je razgovarati u Agency04 zagrebačkom uredu, ali i u omiljenom restoranu, kafiću ili tijekom šetnje parkom.  

Foto: Mihael Sedmak, CEO

Agilan pristup samom selekcijskom procesu odražava njihovu poslovnu kulturu te je tako uz senior inženjere, division leadove i principale moguće razgovarati s Mihaelom Sedmakom (CEO), osnivačem Domagojem Madunićem ili Draganom Eldićem (CTO).

Nakon što odaberete s kim želite na sastanak i kada, te pošaljete svoje podatke, javit će vam se povratno unutar 48h s potvrdom termina i lokacije samog intervjua.

Prijave traju do 4. ožujka, a prijaviti se možeš klikom OVDJE.

Zašto su upravo ti benefiti pri zapošljavanju seniorima važni? 

“Sve tvrtke borbu bore s duljinom cijelog procesa. Prvi razgovor, pa drugi, pa tehnički, pa ovakav, pa onakav, pa završni - previše je toga i predugo traje. Dakle, vremenski bi skratio proces i to drastično, nema se tu što događati tjednima”, kaže Darko Špoljarić, jedan od Agency04 principalnih inženjera.

“Naša prednost je velik broj projekata i velik broj tehnologija što omogućava i češću rotaciju. Primjerice, trenutno radimo na iznimno zanimljivom projektu -  The Football Club - gdje developeri imaju izrazitu razinu slobode, ali i osobne odgovornosti. Kad si toliko involviran u projekt onda ćeš raditi i više nego što bi trebalo jer je na tebi, klijent ili firma te na to ne tjeraju”, kaže Marko Štefančić, Head of Engineering. 

Prijave traju do 4. ožujka, a prijaviti se možeš klikom OVDJE.

Kako je raditi u Agency04?

Njeguje se kultura feedbacka. Vrlo aktivni People & Culture odjel konstantno provodi istraživanja zadovoljstva svih zaposlenika, a uprava svaki konstruktivan feedback razmotri i vrlo često sprovede u djelo. Tako su ove godine uvedeni brojni dodatni benefiti za sve zaposlenike, poput plaćenih sistematskih pregleda, subvencionirane zdravstvene zaštite i u potpunosti plaćenog bolovanja

Izašlo se ususret i roditeljima s povećanjem naknade za novorođenče na 7.500 kn, dodatnim plaćenim danima za prvi dan škole i vrtića, te dodatnim danima godišnjeg odmora. 

Koje sve benefite nude možete pogledati na Agency04 webu.

A što kažu zaposlenici?

Opuštena atmosfera je stvarno najbolja, no-blame kultura, a business izazovi se ne prelijevaju na developere. Možeš osmisliti i ostvariti svoj plan razvitka”, o radu u Agency04 kaže Nikola Mašić, Software Engineering Division Lead.

“Privukla me sigurnost da se u Agency04 radi agilno. Znam da je to danas buzzword i još uvijek postoje šleperi Dark agile-a po firmama, no u vodstvu Agency04 to je odavno shvaćena stvar. Kod nas je agile: partnerski odnos s klijentom pun povjerenja izgrađen na čestim i kvalitetnim isporukama, dnevna suradnja s klijentovim predstavnicima i poslovnjacima, potpuna autonomija u definiranju načina rada, autonomija u definiranju tehničkog rješenja i velik naglasak na izgradnji funkcionalnog tima”, kaže Darko Špoljarić, principal engineer.

Prijave traju do 4. ožujka, a prijaviti se možeš klikom OVDJE.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.