Pretučeni navijači Partizana u Makarskoj, kažu da ih je napala Torcida

Ilustracija: PIXSELL/Hrvoje Jelavic

NAVIJAČI Partizana tvrde da ih je u Hrvatskoj napala Torcida. Jedan od njih objavio je fotografije iz Hitne u Splitu na kojima se vidi da ima krvavu glavu, dok je njegov prijatelj, kako tvrdi, u kritičnom stanju.

"Hrvatski huligani Torcide u Makarskoj su nas napali i fino udesili. Pendreci i bejzbolke i četiri na dva, a ovaj drug ima 69 godina. Baš ste huligani pravi. Ja sam ok. Nije ovo strašno. Preživjet ću, ali drug je u kritičnom stanju", piše navijač Partizana uz objavljene fotografije iz bolnice, prenosi Telegraf.

Policija: Ozlijeđeni su državljani Češke

Navodno su napadu prethodile objave fotografija jednog od navijača na društvenim mrežama na kojima jedu u Makarskoj dok jedan od njih nosi majicu Partizana. "I u Hrvatskoj svakog dana, pravi Grobar nosi majice Partizana", bio je jedan od statusa navijača.

Iz PU splitsko-dalmatinske su nam kazali da se tučnjava više osoba dogodila 6. lipnja 2022. godine oko 18.30 u Makarskoj. Tučnjava se dogodila u Jadranskoj ulici, a utvrđeno je da su dvije osobe, državljani Češke zadobile lakše tjelesne ozljede u fizičkom napadu od strane više osoba koje su se udaljile prije dolaska policije. Na okolnosti događaja provode kriminalističko istraživanje, rekli su nam.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.