KORONAVIRUS U HRVATSKOJ

Predsjednik HDZ-ovog Visokog časnog suda ima koronu

Foto: Facebook

KANDIDAT za predsjednika Županijske organizacije HDZ-a Zagrebačke županije i predsjednik HDZ-ovog Visokoga časnog suda Damir Mikuljan izvijestio je da je pozitivan na koronavirus. 

"Poštovane članice i članovi HDZ-a, današnji unutarstranački izbori odvijaju se u teškoj situaciji izazvanoj pandemijom covid-19. Proteklih dana afirmativno i pozitivno smo predstavljali naš program. Toliko pozitivno da sam i sam postao - pozitivan na covid 19! Molim Vas da se čuvate i primjenjujete sve propisane mjere. Do pobjede", poručio je Mikuljan na svom Facebook profilu.

Kandidaturu za predsjednika Županijske organizacije HDZ-a Zagrebačke županije, uz Mikuljana, predao je gradonačelnik Zaprešića i član Predsjedništva HDZ-a Željko Turk.

Poštovane članice i članovi HDZ-a, današnji unutarstranački izbori odvijaju se u teškoj situaciji izazvanoj pandemijom...

Posted by Damir Mikuljan on Sunday, November 22, 2020

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz koronavirus instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: koronavirus

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.