SDP više nije siguran u Milanovićevu odluku: "Vrlo vjerojatno" će ići kod Kolinde

Foto: FAH

IAKO je Zoran Milanović nakon jučerašnjih konzultacija kod predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović, izjavio kako čelnici koalicije Hrvatska raste vjerojatno neće doći na današnje konzultacije, Indexu je iz SDP-a potvrđeno da ipak ide.

"Zoran Milanović ide kod predsjednice Kolinde Grabar Kitarović", kratko je u poruci Indexu napisala Danica Juričić Spasović, glasnogovornica SDP-a.


Međutim nešto kasnije nam je javila kako to ipak nije 100 posto sigurno, odnosno da je "vrlo vjerojatno da ide".


Sastanak kod predsjednice bi trebao biti između 16 i 16:30 sati te Milanović do tad još ima vremena da ponovno promijeni odluku. Iz SDP-a doznajemo kako puno faktora utječe na donošenje odluke o odlasku na Pantovčak, a doznali smo kako je moguća i konferencija za medije SDP-a, ukoliko Milanović ipak odustane od odlaska u predsjedničke dvore.


Podsjetimo, još jučer je Milanović izjavio kako je razgovarao s predsjednicom i da nema potrebe da dođe i danas jer je zaključio kako vjerojatno nitko neće imati potrebnih 76 potpisa za dobivanje mandata za sastav Vlade.

No, izgleda da se nešto ipak događa čim je šef SDP-a ipak odlučio još jednom, po treći put doći kod Kolinde na razgovore.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.