Poplavljen maksimirski Sjever: Voda se ne može ispumpati jer nema struje!

MAKSIMIRSKU ljepoticu je zadesila nova nesreća, podrum Sjevera poplavljen je u nevremenu koje je prekjučer pogodilo Zagreb.

Problemi su još i veći, jer radnici ne mogu pokupiti vodu iz podruma s obzirom na to da im je struja isključena. Direktor Dinamova stadiona Miljenko Sakoman rekao je za Index da je probleme primijetio već u srijedu prilikom redovite kontrole.

U ožujku na radnike pale ploče

Pod vodom je ostala sva elektronika i sustav koji upravlja dizalima te je maksimirski Sjever potpuno izvan funkcije. "Sve je pod vodom! Ne možemo ni hodati u cipelama, trebaju nam gumene čizme, podzemne vode su izišle van, kiša je napadala, a crpke ne rade jer je isključena struja", požalio se Miljenko Sakoman te dodao kako se štete od poplave još ne mogu procijeniti.

Sakoman ne zna niti zašto im je isključeno brojilo na sjevernoj tribini, jer ih Grad o tome nije obavijestio. Maksimirski stadion je očito u očajnom stanju, a to dokazuje i padanje skupih talijanskih pločica na dva djelatnika kluba. Nakon tog incidenta u ožujku, na Sjeveru je isključena struja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.