Policija uhitila dečka nestale Martine Horvat

POLICIJA je uhitila dečka 28-godišnje Martine Horvat, bivše manekenke za kojom se traga već osam dana nakon što je nestala iz svog stana na Laništu. Saša Leskovčanin, Martinin dečko, osumnjičen je da ima veze s njenim nestankom.

Opsežna potraga za Martinom započela je tek nakon što je njezin brat na Facebooku objavio nekoliko fotografija svoje nestale sestre i zamolio sve koji nešto znaju da mu se jave. On je, naime, smatrao da policija ne radi dobro svoj posao i da su digli ruke od traganja za Martinom.

Nakon što je slučaj došao u medije, počela je opsežna potraga u sklopu koje su ranije ispitani Martinin brat Boris Horvat, kao i njena prijateljica Danijela Pap koja je među zadnjima s njom kontaktirala. Navodno je upravo njezin dečko Saša Leskovčanin posljednji koji ju je vidio živu i zdravu.

Martina je, podsjećamo, nestala 13. ožujka nakon što se spremila i krenula u noćni izlazak. Sa sobom je ponijela i putovnicu pa su u sklopu potrage provjereni granični prijelazi međutim zasad nije potvrđeno da je izašla iz zemlje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.