Policija istražuje golemi požar u Puli

Foto: PIXSELL/Sasa Miljevic

POLICIJSKI službenici, u suradnji s inspektorom zaštite od požara, eksploziva i oružja, danas ujutro nastavili su obavljati provjere, koje su počeli u nedjelju, kako bi utvrdili uzrok velikog požara u Puli koji je buknuo u subotu na području Valdebeka i Vintjana.

"Izvidi su počeli jučer, a danas se obavljaju intenzivne provjere radi utvrđivanja uzroka i svih okolnosti nastanka ovog požara. Policija je do sada primila brojne informacije vatrogasaca, ali i samih građana o mogućem uzroku. Provjeravamo sve te informacije i ne želimo ništa prejudicirati", izjavila je za Hinu glasnogovornica istarske policije Suzana Sokač.

 

"Tijekom dana vjerojatno poznat uzrok"

Najavila je kako bi već tijekom današnjeg dana mogao biti poznat uzrok požara. U subotnjem velikom požaru u Puli izgorjelo je 40 hektara bjelogorice, crnogorice i niskog raslinja. Nitko nije stradao, niti jedna kuća nije zahvaćena požarom, ali su stradale kamp-prikolice, kućice i manji objekti na poljoprivrednim površinama, kao i 25 vozila koja nisu bila u voznom stanju, u dvorištu automehaničarske radionice koja je nagorjela.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.