Policajci u BiH pustili pijanog vozača. Malo kasnije poginuli su on i mladić

U NOĆI s 31. kolovoza na 1. rujan u blizini Kaknja dogodila se prometna nesreća u kojoj je vozač vozio u suprotnom smjeru te tako ubio sebe i mladog glazbenika, piše Avaz

Isti portal otkriva kako su zbog nesreće kakanjski policajci Amir Grahić i Edin Habibović suspendirani jer su te noći na cestu pustili vozača K.J., koji je bio u alkoholiziranom stanju. 

Pustili ga pijanog na autocestu

Naime, sad već suspendirani policajci zaustavili su vozača koji je bio vidno pijan, ali su ga propustili. 

Nakon što su ga propustili, došao je do naplatnih kućica, ali je bio pod značajnim utjecajem alkohola i nije bio u mogućnosti sam uzeti karticu. 

Navodi se kako su to za njega učinili isti policajci, a jedan je od njih prišao rampi, uzeo karticu i dao je pijanom K.J.

On je zatim nastavio vožnju u krivoj traci autoceste. 

"Dva policijska službenika iz Kaknja su suspendirana zbog ozbiljnih sumnji u propuste tijekom rada u noći kada se dogodila prometna nesreća", rekao je Semir Šut, povjerenik Ministarstva unutarnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona. 

Dodaje kako je nemoguće da nisu primijetili kako je vozač pijan i da ga nisu isključili iz prometa uz obavezno oduzimanje vozila. 

Od siline udara ispali motori

Pijani vozač kretao se krivom trakom autoceste i frontalno se sudario s BMW-om koji je vozio mladi harmonikaš Alen Omerbašić. 

>>> U stravičnoj prometnoj nesreći poginuo 27-godišnji glazbenik iz BiH

Sudar je bio toliko snažan da su iz oba automobila ispali motori. 

Osim što su suspendirani, Tužilaštvo Zeničko-dobojskog kantona vodi istragu protiv Grahića i Habibovića, piše Avaz

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.