Policajac u Međimurju pogođen kamenom u glavu, teško je ozlijeđen

Foto: Pixsell/Vjeran Zganec Rogulja

SINOĆ oko 23 sata u Piškorovcu u Međimurju nepoznati počinitelj bacio je kamen na policijski civilni automobil i razbio staklo na stražnjim vratima. Pritom je i teško ozlijedio policajca.

Policijski službenici su zbog kaznenog djela oštećenja tuđe stvari započeli kriminalističko istraživanje nad djetetom uz prisutnost oca, kad je pristupila majka djeteta i počela vrijeđati policajce. Nakon upozorenja na koje se oglušila, nad 46-godišnjakinjom su uporabljena sredstva prisile, objavila je međimurska policija.

Policajac teško ozlijeđen

Tijekom sukoba nepoznati počinitelj bacio je više kamenja od kojih je jedan pogodio policajca u glavu. Zadobio je tešku tjelesnu ozljedu te je nakon pružene liječničke pomoći pušten na kućnu njegu, dok je 46-godišnjakinja zadobila lakšu ozljedu.

Materijalna šteta na vozilu utvrdit će se naknadno. Protiv 46-godišnjakinje podnijet će se prekršajna prijava iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, dok se za kaznena djela po nepoznatom počinitelju podnose prijave nadležnom državnom odvjetniku. Kriminalistička istraživanja su u tijeku.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.