Pogledajte lift u kojemu je zaglavila Kosorica: "Uspješno sam spašena"

"IMALA sam jutros problema. Zaglavila sam se u liftu. Zvali su vatrogasce. Kao što vidite, uspješno sam spašena. Malo smo kasnili, ali sve je u redu", otkrila je danas premijerka Jadranka Kosor na krštenju novog Jadrolinijinog broda Jadran u splitskoj gradskoj luci.

Premijerka je zaglavila u liftu u svojoj zgradi u Šeferovoj 4 na zagrebačkim Ravnicama. Nisu joj mogli pomoći niti njezini tjelohranitelji pa su pozvani vatrogasci koji su je ubrzo oslobodili te je mogla nastaviti svoj put na Jadran.

Pitajte me u Šibeniku, sad nemam vremena

Upravo su Kosoricu pozvali da bude kuma novom trajektu sagrađenom u splitskom Brodogradilištu specijalnih objekata."Dobro ste odabrali kumu, uplovljavanje ovog broda u novu turističku sezonu dobar je znak. Ja često govorim o turizmu", podsjetila je hrvatska premijerka.

Povela je sa sobom pola Vlade (Kalmeta, Šuker, Popijač), ali na pitanja o budućnosti zemlje koju vodi - ponovno nije htjela odgovarati. Navodno žuri u Šibenik, pa će tamo reći koju.

Isto je bilo i prije dva mjeseca kad je hrvatska premijerka bila u posjeti Brodosplitu. Osiguranje se iživljavalo na novinarima, a Kosorica nije htjela odgovarati na pitanja o aktualnoj društveno-političkoj situaciji. Tada je spominjala nekakav rezervni plan ukoliko ne uspije prodaja hrvatskih brodogradilišta, međutim, do dana današnjeg javnost nije doznala o čemu se radi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.