Pogledajte Josipovićev dokaz da se u Dubrovniku družio i s HDZ-ovcima!



IVO JOSIPOVIĆ novinarima je poslao dokaz da u Dubrovniku nije bio samo na "derneku" SDP-a, za što su ga optužili dubrovački HDZ-ovci Frano Matušić i Dubravka Šuica, već se družio i s članovima vladajuće stranke. Iz Ureda predsjednika stigle su fotografije na kojima je Josipović u društvu Jasena Mesića i Luke Bebića.

Iz HDZ-a su, podsjećamo, Josipovića optužili da se uključio u predizbornu kampanju i da pokušava stati na čelo oporbe umjesto Zorana Milanovića kojem, po Matušićevoj teoriji, ne vjeruje da je sposoban HDZ-u preoteti vlast. Josipović je odgovorio da su ga u Dubrovniku ugostili organizatori Ljetnih igara i da nije točno da se družio samo s opozicijskim političarima.



No, predsjednik je novu frontu koja se otvorila između Pantovčaka i HDZ-a iskoristio i da još jednom podbode Jadranku Kosor, koja mu je zadnjih dana opasno na piku.

"Večer prije družio sam se isključivo s nekim ministrima i zastupnicima HDZ-a. No, moram reći da oni zbog toga često imaju problema. Ministrima je rečeno da nije baš dobro da se druže sa mnom bez dozvole gospođe premijerke", kazao je Josipović.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.