Podumljak - strah i trepet Prisavlja s termosicom!

"JUTROS prije početka sjednice Programskog vijeća HRT-a Munir Podumljak predao je članici Vijeća Marini Škrabalo 3.617 potpisa `Peticije protiv katedrale mraka`. U međuvremenu je broj potpisnika peticije narastao na 4.457 i kontinuirano raste", izvijestilo je Partnerstvo za društveni razvoj.

"Nismo bili svjesni da termosica doista izgleda kao prijenosnik za obogaćeni uran"
 
"I onda je počelo. Nemalo smo se iznenadili kada smo na portalima pročitali da urednica Novak Srzić doživljava Podumljaka zastrašujućim. Možda razlog leži u tome što je Podumljak jutros na Prisavlje ponio termosicu kave i plastične čaše i ponudio kavu ostalim prisutnima. Nismo bili svjesni da termosica doista izgleda kao prijenosnik za obogaćeni uran. No, jamčimo vam kako u termosici nije bilo ničeg osim kave i nezdravog bijelog šećera. Uostalom, kako možete vidjeti na slici, vijećnica Škrabalo konzumirala je kavu i još je živa", priopćili su iz Partnerstva za društveni razvoj.

Podsjetimo, glavna urednica informativnog programa HTV-a Hloverka Novak Srzić izrazila je na sjednici Programskog vijeća nelagodu što se oko Prisavlja mota šaroliko društvo aktivista: "Vidim tu Podumljaka, Margetića.. Ja sam ipak samo žensko, imam osjećaj straha".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.