Pijan se sinoć u Zagrebu zabio u tri parkirana auta. Htio pobjeći, ali nije mogao

A. H.

NOĆAS malo iza ponoći u Ulici Ante Topića Mimare, u zagrebačkom naselju Špansko, pijani je vozač udario u tri parkirana auta i uzrokovao veliku štetu. Kako nam javljaju očevici, vozač je potom pokušao pobjeći s mjesta nesreće, no nije uspio jer nije mogao pokrenuti vozilo.

"Danas, deset minuta nakon ponoći, 51-godišnjak je upravljao teretnim automobilom pod utjecajem 1,95 promila alkohola. Dolaskom do Ulice Ante Topića Mimare nije prilagodio brzinu kretanja te je naletio na metalni stupić, da bi u nastavku kretanja naletio na dva parkirana automobila od kojih je jedan oštetio treći automobil", objavili su iz PU zagrebačke.

Isto nam je potvrdila jedna od svjedokinja s mjesta nesreće, čiji je auto također oštećen. "Svi smo bili šokirani samim zvukom udarca auta. Naš je Fiat Uno, susjedina je Opel Corsa, a susjedov Hyundai je još pod garancijom", ispričala nam je Ana Horvat, koja je vidjela nesreću.

"Gospodin je bio pod utjecajem alkohola i htio je pobjeći s mjesta nesreće, ali nije uspio jer nije mogao krenuti. Udario je rasvjetni stup koji ga je odbacio u naše parkirane aute. Njemu i suvozaču nije bilo ništa, a on je odveden u pratnji policije", dodala je Horvat.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.