Par pedofila zlostavljao djevojčice u Engleskoj, htio silovati sina prijateljice

Facebook: Keeli Burlingham

PAR pedofila koji je zlostavljao pet djevojčica i planirao to isto učiniti petogodišnjom sinu svoje prijateljice dobio je ukupnu zatvorsku kaznu od 26 godina.

Keeli Burlingham (33) i Peter Taylor (33) upoznali su se putem interneta 2016. godine, nakon što su se oboje rastali od svojih supružnika. Poslije nekog vremena htjeli su začiniti svoj seksualni život. Prvo je Peter zamolio Keeli da se obuče kao učenica, a kada ih to nije dovoljno uzbuđivalo, krenuli su zlostavljati maloljetne osobe i međusobno si preko WhatsAppa slati snimke napada. Živjeli su u Dukinfieldu, gradu na području Manchestera.

Slali si snimke zlostavljanja

Jednom je prilikom Burlingham, koja je radila u kafiću, zlostavljala djevojčicu i poslala snimku napada svom dečku električaru povodom njegovog rođendana dok je on bio na proputovanju SAD-om, piše Daily Mail.

Na drugim je fotografijama, koje je pronašla policija, vidljivo kako Taylor fotografira 11-godišnju djevojčicu kako se skida u svlačionici bazena i kako je dodiruje preko gaćica bikinija.

Par je također planirao seksualno zlostavljati petogodišnjaka, sina njihove prijateljice.

Uhićeni su 2019. nakon što su s interneta skinuli 5 035 slika golišavih maloljetnika.

Osuđeni na ukupno 26 godina zatvora

Osuđeni su zbog planiranja kaznenog djela spolnog zlostavljanja djeteta, seksualnog zlostavljanja djeteta mlađeg od 13 godina, neprimjerenog snimanja i fotografiranja djeteta te poticanja na činjenje seksualnih djela. Burlingham je također osuđena zbog distribucije neprimjerenih dječjih fotografija.

Taylor je osuđen na 15 godina zatvora, a Burlingham na 11. Oboje su zapisani u Registar seksualnih prijestupnika.

"Mislila sam da mi je prijateljica, a ona me izdala"

Majka petogodišnjeg dječaka rekla je na suđenju u Manchesteru kako je smatrala da joj je Burlingham prijateljica.

"Mislila sam da mi je prijateljica, a ona me izdala. Teško mi je bilo shvatiti da ona može učiniti nešto takvo. Još sam mogla zamisliti da želi meni nanijeti zlo, ali teško mi je bilo pojmiti da je namjeravala zlostavljati meni najvažniju osobu u životu, mog sina“, rekla je dječakova majka.

"Vidim je kao dvoje ljudi: bivšu prijateljicu i čudovište. Ne znam kako ću moći nakon ovoga nekome ponovno vjerovati“, dodala je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.