Panika u Đukanovićevoj stranci: "Pričajmo o ´sanaderizaciji´ da ne prođemo kao HDZ"

NAJVEĆA crnogorska stranka DPS, na čijem čelu se nalazi Milo Đukanović, strahuje od sudbine koja je zadesila HDZ sa bivšim predsjednikom na optuženičkoj klupi zbog teških koruptivnih djela, zamrznutom imovinom i vjerojatnim porazom na parlamentarnim izborima.

Kako pišu crnogorske Vijesti, na sjednici predsjedništva DPS-a početkom studenog, potpredsjednik stranke Svetozar Marović je svojim kolegama kazao da se treba raspravljati i o "sanaderizaciji" stranke, jer su oni uvijek znali "predvidjeti procese prije drugih".

"Marović je rekao da je stranka važnija od bilo koga od nas pojedinačno, kao i da je razgovor o tome potreban kako ne bi prošli kao HDZ", kazao je Vijestima jedan od sudionika sastanka. Šef stranke Milo Đukanović i ostali sudionici bili su iznenađeni Marovićevim prijedlogom te su se dogovorili da o toj temi razgovaraju predsjednik i četiri potpredsjednika.

Kada je Marović iznio svoj prijedlog, Milo Đukanović je postao vrlo nervozan te se počeo šetati po prostoriji. Očito mu usporedba sa Sanaderom i njegovom sudbinom nije bila ugodna.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.