Opsadno stanje kod Dubrovnika. Ispucali 6 metaka u taksista, policija ih traži

DUGE cijevi, odnosno naoružani policijski službenici, zaustavljaju sva vozila u Novoj Mokošici u potrazi za napadačima koji su sudjelovali u pucnjavi u kojoj je ranjen taksist, javlja Dubrovački dnevnik.

Naime, iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske potvrdili su kako je ova akcija u sklopu kriminalističkog istraživanja vezana za slučaj ranjavanja taksista.

Identitet jednog od počinitelja poznat je policiji, a radi se o M.B. (23) iz Nove Mokošice. Prema posljednjim informacijama, pronađen je automobil jednog od napadača.

Propucan taksist

Podsjetimo, taksist iz Dubrovnika propucan je nešto prije ponoći na Pločama, u samom centru Dubrovnika, tek nekoliko metara nadomak ulaza u povijesnu jezgru.

Kako doznaje Dubrovački dnevnik, u taksista je ispaljeno šest metaka. Očevici su ustvrdili da ga je jedan metak pogodio u koljeno te da je sve započelo naguravanjem, a kulminiralo pucnjavom i ranjavanjem. S taksistom su se sukobila dva muškarca koja su trenutno u bijegu.

Ranjeni muškarac zbrinut je u Općoj bolnici Dubrovnik. 

"Ima prostrjelnu ranu natkoljenice, operativno je zbrinut i izvan životne opasnosti. Nalazi se na ortopedsko-traumatološkom odjelu", rekao je ravnatelj dubrovačke bolnice Marijo Bekić.

U međuvremenu su se oglasili i iz dubrovačke policije.

"Oko 00:45 sati na predjelu Ploča u Dubrovniku došlo je do pucnjave iz vatrenog oružja kada je ozlijeđen 28-godišnjak koji je, nakon ukazane liječničke pomoći, prevezen u dubrovačku bolnicu gdje je zadržan na liječenju. Pucnjavi je prethodio verbalni i fizički napad dvojice muškaraca s ozlijeđenim. Počinitelji su se odmah nakon pucnjave udaljili s mjesta događaja u nepoznatom pravcu i za njima se intenzivno traga. Identitet jednog počinitelja poznat je policiji", priopćili su iz policije. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.