Okrutni ubojica Šišaković sutkinji: Izazivate strah u meni

Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

OKRUTNI ubojica Dario Šišaković, kojemu se sad sudi za teško ozljeđivanje Roberta Matanića u zatvoru Lepoglava, ponovno se pojavio pred sutkinjom nakon incidenta koji je izazvao prije nešto manje od dva tjedna.

Doveden je u lisicama, a ubrzo se ponovno obrušio na sutkinju.

"Izazivate strah u meni", rekao je Šišaković sutkinji te je zatražio izuzeće javnosti zbog, kako je rekao, zaštite osobnog i obiteljskog života te javnog reda i mira.

Osim toga je zatražio i izuzeće sutkinje te cijelog ŽDO-a Varaždin i Suda u Varaždinu tvrdeći da nema pošteno suđenje. 

Šišaković se prije desetak dana stalno smijao, a u manje od pola sata predsjednica sudskog vijeća ga je dvaput opomenula. Kad ga je sutkinja izbacila, Šišaković joj je vikao da je sramota za hrvatsko pravosuđe.

Utezima prebio Pukanićevog ubojicu, a prije toga ubio profesoricu sociologije i kroatistike zbog navodnog duga od 700 kuna

Optužnica protiv Šišakovića podignuta je još u rujnu 2015., no suđenje započinje tek sada jer je Matanić bio u komi, a onda i u vegetativnom stanju. U napadu mu je trajno ozlijeđen mozak, zbog čega ne može govoriti. Matanić se nalazi u Zatvorskoj bolnici u Zagrebu te se ne bi trebao pojaviti na suđenju.

Matanić je za sudjelovanje u ubojstvu Ive Pukanića i Nikole Franjića osuđen na 35 godina zatvora.

Dario Šišaković 2011. godine ubio je profesoricu sociologije i kroatistike Dijanu Ćulibrk. Ubo ju je 31 put. Šišaković je ubojstvo priznao, a govorio je da mu je dugovala 700 kuna. Osuđen je na 15 godina zatvora.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.