Klub Ritz: Nažalost, ubijen je čovjek. Večeras nećemo raditi, družimo se u petak

Foto: Lovro Domitrovic/PIXSELL

JUTROS nešto prije pet sati u zagrebačkom narodnjačkom klubu Ritz ubijen je Tomislav Sabljo. Ubijen je nakon što je došlo do fizičkog sukoba više osoba. Upucao ga je redar.

Očevid je trajao do popodnevnih sati, a Sabljino tijelo s mjesta događaja odvezeno je tek oko 14 sati.

Večeras se na svom Instagram profilu oglasio i klub Ritz.

"Dragi i poštovani gosti, mnogi od vas su zajedno s nama dugo vremena. Neki od Vas i punih osam godina, na različitim adresama na kojima smo radili.

Zato vas molimo za razumijevanje zbog nemilog događaja o kojem ste sigurno već doznali iz medija, a koji se dogodio prošle noći u našem i Vašem klubu.

Jedan je čovjek, nažalost, završio svoj život. Zbog svega toga, večeras nećemo raditi, a naše se aktivnosti nastavljaju već sljedeći vikend, u petak 28. travnja 2023.

Molimo vas da ostanemo vjerni jedni drugima u ovom za nas iznimno teškom trenutku, jer ništa se ni slično nije dogodilo tijekom svih godina našeg uspješnog poslovanja i druženja s vama.

Našli smo se u situaciji koja nam je nova i nepoznata, ali sigurni smo da već idući tjedan dolaze novi petak i subota navečer kada se nastavljamo družiti s Vama kao i svih ovih godina", napisali su iz Ritza.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.