Objavljujemo novu sliku "Daruvarca" u noćnom provodu, pozirao s podignutom šakom

Foto: Čitatelj Indexa

DARKO KOVAČEVIĆ "Daruvarac", umjesto da je u zatvoru, provodi se po narodnjačkim koncertima. 

Nasilnik koji je osuđen jer je brutalno premlatio tinejdžericu Lorenu Gurlicu nanijevši joj teške ozljede, a onda joj još prijetio smrću, u noći s petka na subotu zabavljao se na koncertu folk pjevača Mile Kitića u sinjskom klubu. Kako smo jučer prenijeli, njegova fotografija iz noćnog provoda u sinjskom klubu objavljena je na Instagram stranici "dnevna doza sinjskih kafića".

Index je sada u posjedu nove fotografije "Daruvarca" koja je, po svemu sudeći, snimljena na istom koncertu. 

Na njoj on pozira s trojicom mladića s podignutom šakom poput boksača. Fotografija je bila objavljena na društvenim mrežama, a ispod Kovačevićevog lica napisano je "Nokauter".

Naravno, to ne znači nužno da si je nadimak "Nokauter" dao sam "Daruvarac", no činjenica je da se on s podignutom šakom poput neke zvijezde fotografira po noćnim klubovima.

Netko ga je odlučio nagraditi i nadimkom "Nokauter", a potpuno je jasno zbog čega. 

Prisjetimo se stoga kakav je to nokauter Darko Kovačević "Daruvarac". 

Brutalno prebio 18-godišnju Lorenu

31-godišnji "Daruvarac" je u lipnju u kafiću na zadarskoj Meladi 18-godišnju Lorenu mlatio šakama i nogama u glavu i dok je bespomoćno ležala na podu, što se vidi na snimkama nadzornih kamera.

"Dana 13. lipnja 2018. godine oko 21 sat, kad je oštećena došla u isti caffe bar, bez povoda ju je udario glavom u potiljak. Zatim je za njom otišao u WC optuživši je da ga vara, opalio joj je dvije do tri triske, a potom je u namjeri da je teško ozlijedi počeo udarati šakama po glavi. Kad je u WC ušao Ante Kokić i rekao: 'Nemoj je toliko tući, ubit ćeš je', istom je odgovorio 'To i želim'.

U jednom trenutku Lorena je pobjegla u drugi WC. Ponovo je ušao za njom i ponovo je počeo tući šakama u glavu, a u jednom trenutku je uhvatio za glavu i s njom dva, tri puta udario u umivaonik, zbog čega je oštećenica Lorena pobjegla u unutrašnjost caffe bara, gdje ju je okrivljenik bez povoda i uz prisutnost drugih osoba hvatao za kosu, bacao na pod, a potom je i udarao otvorenim dlanovima i zatvorenim šakama te nogama u tijelo i glavu, uslijed čega je oštećenica Lorena Gurlica zadobila teške tjelesne ozlijede", dio je presude "Daruvarcu".

On je na sudu priznao premlaćivanje, a zbog nanošenja teške tjelesne ozljede i prijetnje, osuđen je na pet godina bezuvjetnog zatvora. 

No nedavno je zbog zakona koji određuje maksimalno trajanje istražnog zatvora, do pravomoćnosti presude pušten na slobodu. Izvanraspravno vijeće Općinskog suda u Zadru odbilo mu je odrediti ikakve mjere opreza. 

"Daruvarac" se tako slobodno može s podignutom šakom fotografirati po noćnim klubovima, ali isto tako može prići žrtvi ili pobjeći iz zemlje.

Ukratko, može što hoće.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.