Objavljena snimka ubojice mladog mafijaša u Crnoj Gori, mirno je šetao i tipkao

Screenshot: MUP Crna Gora

CRNOGORSKA policija u posjedu je snimke za sada nepoznate osobe koja se sumnjiči za jučerašnje ubojstvo mladog kriminalca Mile Ilića (28) u Podgorici, pišu crnogorske Vijesti.

Na snimci se vidi mladić s kapom kako mirno ide u jednom smjeru i nešto tipka na mobitel. Nekoliko trenutaka kasnije on se vraća trčeći.

"Policijski službenici su, u koordinaciji i po nalogu tužiteljstva, poduzeli mjere i radnje na rasvjetljavanju ovog događaja, kojim su došli do fotografija i snimke na kojoj je jedno za sada nepoznato muško lice. Postoje sumnje da je ovo lice, na čijem identificiranju poduzimamo intenzivne aktivnosti, izvršilo kazneno djelo ubojstva na štetu M.I.", rečeno je iz Uprave policije.

Podsjetimo, Ilić je ubijen jučer oko 16:30 u Ulici Oktobarske revolucije u Podgorici. Likvidiran je nedaleko od svog automobila, a neposredno prije bio je u kladionici. U njega je ispaljeno više metaka iz, kako se čini, neposredne blizine. Umro je na licu mjesta. Pokušao je pobjeći, ali ga je ubojica uhvatio.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.