Obitelj HDZ-ove kandidatkinje za Sabor Đurđice Sumrak bespravno izgradila vikendicu

OBITELJ HDZ-ove saborske zastupnice Đurđice Sumrak bespravno je izgradila vikendicu u mjestu Kumenat kraj kampa Soline u Biogradu na moru.

Prizemna vikendica od 35 četvornih metara je izgrađena u masliniku, unutar zaštićenog obalnog područja od sto metara gdje nije dozvoljena gradnja prema Uredbi Vlade iz 2004. godine, a u nju je dovedena i struja te voda, piše Novi list.

"Proslavila" se izjavom da Milanović tuče suprugu


Njezina obitelj je u Kumenatu vlasnik čestice od 1.057 četvornih metara koja je upisana kao maslinik, a u kojoj je bespravno izgrađena vikendica. Vlasnici vikendice su otac i brat Đurđice Sumrak. Saborska zastupnica je novinarima na pitanje o bespravnoj vikendici prvo rekla da ne zna o čemu pričaju da bi potom napomenula kako je to samo kamp kućica. No, demantirala ju je fotografija koja jasno pokazuje da je vikendica izgrađena pokraj kamp kućice.

Đurđica Sumrak je četvrta na HDZ-ovoj listi za 1. izbornu jedinicu. Ona se prije dva mjeseca "proslavila" izjavom da je premijerski kandidat Kukuriku koalicije i predsjednik SDP-a Zoran Milanović obiteljski nasilnik koji tuče suprugu. Nakon te izjave je zašutjela i ni na koji način nije dokazala svoje tvrdnje.

HDZ-ov gradonačelnik Biograda na moru, Ivan Knez, je kazao da su neki članovi obitelji Sumrak sa još stotinjak osoba tražili mogućnost legalizacije svojih vikendica, no građani su bili protiv toga. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.