Novi gaf splitske policije: Dilera doveli u zatvor sa 10 grama kokaina?!

NOVI GAF splitske policije. Prije desetak dana doveli su dilera Joška Ugrinu u zatvor sa 10 grama kokaina. Drogu su pronašli zatvorski čuvari.

O slučaju javnost nije izviještena. Policija se pravda da ništa ne kriju i da najprije žele ustanoviti koji je službenik napravio propust. Interna istraga je već pokrenuta.

Naprosto je nevjerojatno kako policajci nisu pretražili Ugrinu, koji je pao sa 1,5 kilograma heroina.

Zavidni rezultati

Nastavlja se tako briljantan niz splitske policije, koja pod vodstvom Ivice Tolušića bilježi uistinu zavidne rezultate.

Čini se da policajcima nedostaje koncentracije prilikom pretrage uhićenih jer slična se situacija dogodila i ljetos kada su na splitski sud doveli naoružanog Kristijana Stojanovića. Trebala su dva mjeseca da se otkrije kome pripada pištolj kojeg je čistačica pronašla u sudskom zahodu. Istraga tog slučaja u policiji još uvijek traje. Ne stignu, koliko posla imaju...

Ništa od novog elana

Premda smo se ponadali da će posjet predsjednika Ive Josipovića zgarištima uokolo Splita unijeti novi elan među Tolušićeve službenike, i dalje nema odgovornih za požare koji su harali od Žrnovnice do Podgore.

Nema, nažalost, ni dugo najavljivanog rješenja slučajeva likvidacije mladoga Ive Stipetića i nestanka Petra Gilića, koji su, čini se, povezani. Ništa se ne zna ni o osobama koje su pokušale likvidirati Lea Paurevića...

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.