Novi dokazi protiv Polančeca: Propjevao sudionik u "aferi reflektor"?



USKOK je navodno došao do novih dokaza kojima bi mogao dodatno opteretiti bivšeg potpredsjednika hrvatske Vlade Damira Polančeca i dokazati mu umiješanost u neke nove financijske malverzacije, uz one zbog kojih već sjedi u pritvoru.

Ovoga se puta dodatno provjerava navodna Polančecova umiješanost u nabavu i montiranje reflektora na nogometnom igralištu u Đelekovcu, rodnom selu bivšeg potpredsjednika Vlade. Čini se da su pojedinosti oko "afere reflektor" tužiteljima odlučila ispričati dvojica suoptuženih, predsjednik uprave Zagreb-Montaže Željko Dražić i voditelj projekta Sky Office Tomislav Andabak, koji se također terete da su bili umiješani u tu aferu.

Jedan od njih je odlučio rasvijetliti Polančecovu ulogu u cijeloj priči, što bi Uskokovim istražiteljima moglo pomoći da dođu do novih dokaza protiv bivšeg visokopozicioniranog Vladina dužnosnika. Prema još uvijek neslužbenim informacijama, Polančec je na račun Nogometnog kluba Osvit iz Đelekovca uplatio novac za reflektore, nastojeći time sakriti financijske malverzacije teške 230.000 kuna. Njegova se umiješanost u taj slučaj još istražuje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.