Novi biser Dubravke Šuice: Možda smo u HDZ-u birali krive ljude, ali smo birali pravu stranku!



"MOŽDA smo u HDZ-u birali pogrešne ljude, a sigurno nismo birali pogrešnu stranku", ispalila je danas bivša saborska zastupnica HDZ-a i bivša gradonačelnica Dubrovnika Dubravka Šuica na proslavi 22-godišnjice osnutka dubrovačkog ogranka HDZ-a.

Tko kaže da HDZ ima problema?

Šuica je novinarima na pitanje o današnjem stanju u HDZ-u odgovorila pitanjem: Tko kaže da u HDZ-u ima problema. Isto tako kaže da je njena stranka ostvarila bitne strateške ciljeve kao što je ulazak u Europsku uniju.

Inače danas nije bio lak dan za Šuica s obzirom da se danas u Gradskom vijeću održavala tematska sjednica s temom gradske garaže koja predstavlja njenu najveću aferu iz vremena kada je bila gradonačelnica. Iako su HDZ-ovci rekli da neće doći na sjednicu koju su ocijenili predizbornom, ipak se Šuica u jednom trenutku pojavila u vijećnici kada se rasprava o katastrofalnom financijskom stanju gradske garaže već bila dobrano rasplamsala.

Uletila "kao kauboj"

Naime, oporba smatra kako su ugovor o gradnji garaže pisali "školovani varalice i prevaranti", s obzirom da su odredbe ugovora štetne za proračun Grada.

"Gledajući vas preko malih ekrana, odlučila sam doći", rekla je Šuica koja je s papira počela čitati brojke koje se u bitnom razlikuju od dosadašnjih.

"Lijepo je što je Šuica doletjela kao kauboj, ali ovo što je ona donijela, to sam mogao i ja napisati.  Gdje su računi, gdje su dokazi?", upitao se u raspravi zamjenik gradonačelnika Niko Šalja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.