Njemačkog televizijskog voditelja izgrebala divlja mačka

POZNATI njemački televizijski voditelj nemalo se iznenadio kad ga je na snimanju reklame za nacionalnu televiziju izgrebla divlja mačka koja mu je na slici bila partner.

Frank Elstner, 67-godišnji voditelj, na njemačkoj nacionalnoj televiziji vodi emisiju "Nevjerojatni životinjski kviz". To je kviz u kojemu nastupaju poznate njemačke ličnosti i provjeravaju svoje poznavanje životinjskog svijeta.

Elstner je imao slikanje za promotivne materijale za kviz, a na snimanju je u rukama držao osmotjednog divljeg mačka. U jednom trenutku mačak je podivljao i izgrebao Elstnera po usnici.

Mačke i pelikani

Bilo je nekoliko elemenata na snimanju koji su naživcirali divljeg mačka Joeyja. Kao prvo, tu je bilo blicanje fotoaparata. Osim toga, na snimanju je bio i pelikan Tony, maskota emisije.

Tony je zamahnuo krilima, nakon čega je divlji mačak postao iznimno nervozan i napao Elstnera. Poznati voditelj nije ljut, samo je rekao kako je situacija razumljiva, budući da su pelikani i divlje mačke u prirodi smrtni neprijatelji.

Sve u svemu, dobro je prošao. Da je umjesto malene divlje mačke imao photoshooting s lavom ili leopardom, Njemačka bi danas možda bila siromašnija za jednog voditelja.

F.M.
Foto: Bild
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.