Nestala Martina Horvat u Srbiji traži ubojicu svog oca?

POSLJEDNJI poslodavac nestale PR agentice Martine Horvat Duško Srijemac sumnja da je ona otišla u Srbiju, gdje navodno živi muškarac koji je 1991. godine ubio njezina oca.

Duško Srijemac je vlasnik neprofitne udruge Klub kulture Svijet glazbe, a Martinu je posljednji puta vidio 5. ožujka, kada su pili kavu u kavani Lisinski i razgovarali o njihovom projektu "Labuđe jezero na ledu", u kojem je Horvatova bila producentica.

Veljaču provela kod sina Igora Štimca

Budući da joj je plaćao dio troškova mobitela, zanimalo ga je zašto je u veljači taj račun narastao na 6000 kuna. "Pitao sam je o tome i rekla je da je našla ubojicu svojeg oca, da ga je kontaktirala i da se sprema otići u Srbiju naći ga. Rekla je da se kani s njim obračunati na svoj način, nije spominjala da ima oružje ili da misli počiniti zločin", kazao je Srijemac te dodao da joj je savjetovao da cijelu stvar prepusti policiji, piše Jutarnji list.

Ona mu je još rekla i da zna gdje su kosti njezina oca te tko je ubojica, a o cijelom slučaju je razgovarala i s vukovarskim gradonačelnikom. Srijemca je jučer ispitala i policija. Polako se otkriva i gdje je Martina Horvat provela veljaču. Iako su brat i prijatelji sumnjali da je bila u Francuskoj, čini se da je ipak Švicarska bila njezina destinacija i to je navodno bila kod sina Igora Štimca, Luke Štimca.

Leskovčanin u Psihijatrijskoj bolnici Vrapče

Martina je ime svoga oca Pala Horvata tetovirala na glagoljici. On je posljednji puta viđen među zarobljenicima 1991. godine u sabirnom centru na vukovarskom Veleprometu. Policija i Gorska služba spašavanja i dalje pretražuju zapušteni ranč Martinina dečka Saše Leskovčanina koji je smješten na Odjelu intenzivne skrbi Psihijatrijske bolnice Vrapče. Martinini prijatelji tvrde kako ju je on psihički zlostavljao, tukao, prijetio pištoljem, a jednom joj je u ispadu i slomio prste. Podsjetimo, Martina Horvat je nestala iz svoga stana u Laništu 13. ožujka i od tada joj se gubi svaki trag.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.