Nema krize u Hrvata, trgovački centri posjećeniji nego ikad

PRVI trgovački centar treće generacije, Garden Mall koji se nalazi u istočnom dijelu Zagreba, sutra slavi mjesec dana od otvorenja. U proteklih 30 dana u njemu je zabilježeno više od 350 tisuća posjetitelja te je na sam dan otvorenja centar posjetilo čak 60 tisuća ljudi.

Veliki interes posjetitelja nadmašio je sva očekivanja investitora i dokazao potrebu stanovnika Dubrave, istočnog dijela Zagreba i okolnih naselja za modernim trgovačkim centrom kao što je Garden Mall. U samo mjesec dana centar je postao popularno društveno okupljalište i središnje mjesto kupovine za stanovnike istočnog Zagreba. Čime je već je u tom kratkom periodu ostvarena osnovna ideja, a to je svakako oživljavanje i stvaranje dodatne vrijednosti za istočni dio Zagreba kojemu je takav sadržaj nedostajao. 

Popustima i programom mame kupce

Bogatim zabavnim programom i prigodnim popustima nije obilježeno samo svečano otvorenje jer Garden Mall svojim posjetiteljima kontinuirano nudi nova iznenađenja i brojna događanja koja će obilježiti nadolazeće dane te mnogima najdraži božićni dio godine. Popularni brandovi, besplatan parking, raznovrsna ponuda i dodatne pogodnosti čine Garden Mall mjestom gdje svaka dobra priča počinje. 

Prema podacima dobivenim iz trgovačkog centra King Cross Jankomir tjedna prosječna posjećenost u tom centru iznosi od 60 do 65 tisuća. Prema informacijama marketinga trgovačkog centra City Center one, taj centar u prosjeku posjeti oko 150.000 posjetitelja tjedno, odnosno oko 600.000 mjesečno.

Prema ovim brojkama izgleda kako u Hrvata nema krize. Posjećenost trgovačkih centara je iznimno popularna te raste i dalje. S obzirom koliko ih se otvara, slika Hrvatske stvarnosti izgleda puno bolja nego što jest.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.