Priveden napadač koji je brutalno istukao dvije sestre: Prijavili ga samo za kršenje javnog reda

Screenshot: RTL

MUŠKARAC koji je brutalno pretukao sestre Saru i Kimi Golub priveden je jučer te je prijavljen tek za remećenje javnog reda i mira.

Indexu je iz policije potvrđeno kako je 28-godišnji muškarac priveden zbog kršenja Zakona o javnom redu i miru te je odveden sucu za prekršaje.

Podsjetimo, priča o zlostavljanju sestri Golub zgrozila je hrvatsku javnost i izazvala brojne reakcije na društvenim mrežama.

Index je uspio doći do Kimi koja ja zadobila teške tjelesne ozljede, dok je branila sestru od napada mladića koji ju je seksualno zlostavljao tijekom vožnje u taksiju u noći na nedjelju. Za Index je kazala kako je već umorna od davanja izjava te da se samo želi dobro odmoriti, no uputila nas je na profil svoje sestre Sare, koja je u statusu opisala što se sve događalo tijekom strašne vožnje u taksiju.

"Imam potrebu ovo napisat prvenstveno da se zna u kakvom društvu živimo. Jučer sam bila žrtva seksualnog, verbalnog i fizičkog napada jednog prijatelja moje sestre. Da vas uvedem u priču, bili smo vani nas petero, i dotični prijatelj se napio i negdje nestao. Naravno da smo svi odlučili bit kolegijalni, što se uspostavilo da je bila najveća greška koju smo mogli napravit i otišli smo ga tražit da ga ne pustimo da ide sam doma u takvom stanju, na što sam reagirala s negodovanjem jer sam i na dotičnom mjestu svjedočila užasno vulgarnom ponašanju s njegove strane prema sebi. Dakle, pokupili smo ga u taxi u kojem nas je bilo 5 + taksist i on je sjedio do mene i neprimjereno se i seksualno ponašao prema meni na što sam mu ja rekla da prestane i da se makne te me on počeo KONTINUIRANO UDARATI SAKAMA U GLAVU uz riječi "pička ti materina glupačo sisata, jebo ti pas mater" , popraćeno još uz čupanje kose i šamaranje. Na to je, logično, reagirala moja starija sestra koja ga je pokušala odgurnuti od mene te je i nju samu počeo mlatit i pokušao joj DOSLOVNO ISKOPAT OČI te umalo i uspio i kasnije nas je naizmjenično uzastopce udarao.

Sad zanimljiv dio priče - taksist. Punih 5 minuta te agonije ja sam plakala i vrištala i molila taksista da zaustavi taxi i da nam pomogne ili izbaciti njega van ili da nam dopusti da mi izađemo van na što mi on odgovara da NISAM NORMALNA I DA ODJEBEM i ne želi nas pustiti van, sve dok ne skuži da mojoj sestri krvare oči i da po taxiju kapa krv te nas izbacuje na cestu dok dotičnog siledžiju vozi doma. Obje smo provele cijelu noć u hitnoj pomoći, obje smo proživjele stanje velikog šoka dok je dotični mirno spavao u svom krevetu. Muškarac od 26 godina visine i mase tijela 10 puta veće i od moje i od sestrine da se iživljava nad nama. Ti znaš tko si i poručit cu ti samo da se nadam da ćes dobiti upravo ono sto zaslužuješ", napisala je Sara Golub.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.