Narkoman u Srbiji špricom ubo policajca u nogu

BEOGRADSKI narkoman, kojega je policija privela zbog problema koje je stvarao susjedima, ali i opiranja uhićenju, jednu od upotrijebljenih šprica iskoristio je kao oružje s kojim je policajca, koji ga je pokušao privesti, ubo u nogu.

Kako prenosi Blic, policija je u stanu u beogradskoj četvrti Karaburma intervenirala na poziv susjeda, koji više nisu mogli izdržati nesnosnu buku, tučnjavu i razbijanje namještaja koje je u srijedu poslijepodne dopiralo iz stana u kojem su boravila braća Nenad i Zoran V.

Kad se policija pojavila na vratima stana, 30-godišnji Nenad zaključao se u kupaonicu, iz koje je odbio izaći. Policajac je razvalio vrata i upao unutra, a Nenad ga je u hrvanju u jednom trenutku špricom ubo u nogu. Njegov 32-godišnji brat Zoran je pobjegao u podrum, no policajci su ga ubrzo našli pa je i on priveden.

U stanu je zatečen još jedan mladić koji je pod utjecajem droge besvjesno ležao na podu. On je prebačen u bolnicu, jednako kao i policajac, koji nije ozbiljnije ozlijeđen, no još se ne zna hoće li mu ubod narkomanskom špricom utjecati na zdravlje. Braća Nenad i Zoran su inače otprije poznati policiji zbog trgovine drogom, a susjedi su novinarima izjavili kako im je život postao nesnosan otkad su se mladići doselili u njihovu zgradu zbog svakodnevnih tučnjava, vike i galame koja dopire iz njihova stana.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.