Progovorio vlasnik Bose: Nitko mi nije vjerovao da primam prijetnje smrću, to traje već tjednima

Screenshot: Nova TV

U VINKOVCIMA je jutros napadnut Bosiljko Stanić, vlasnik tvrtke Boso kojeg je dio radnika nedavno prozvao za mobing.

Tea Dujmić, kćer Ivanke Dujmić koja je u javnost iznijela teror u Bosu, Indexu je rekla kako je Stanića napao Ivankin šogor. Riječ je o bratu Željka Dujmića, supruga Ivanke Dujmić.

"U potpunosti se ograđujemo od njega, on je psihički bolestan i godinama ne komuniciramo s njim. Njegova bivša supruga je godinama radila u Bosi i on je smatrao da je Stanić jedan od krivaca za raspad njegovog braka. Ne znamo zašto je čekao toliko godina da to napravi. Mi to nismo ni znali nego smo to saznali od novinara. Ispričavamo se gospodinu Staniću, nismo imali pojma i žao nam je što je došlo do toga", kaže Tea Dujmić.

Nakon napada progovorio je i kontroverzni Stanić.

"Meni nitko nije vjerovao da dobivam prijetnje smrću SMS porukama i mailovima. Ni ja nisam vjerovao u to. Hajka traje već četiri tjedna. Išao sam na službeni put, a kad sam prišao automobilu na nekih 15 metara vidio sam da je čovjek projurio preko bankine punom brzinom i pokušao me pregaziti. Sklonio sam se za svoj automobil misleći da je možda promašio cestu. Međutim, on je izletio s drvenom palicom i krenuo na mene. U tom momentu sam se sagnuo da me ne udari po glavi, zaletio sam se u napadača, srušio na pod i zdržao. Moji djelatnici su to vidjeli i izašli van iz trgovine", priča za RTL Bosiljko Stanić.

Radnike koji su ga optužili za mobbing nazvao je "profesionalnim huškačima" te dodao da ako je napravio grije, da se za njega kaje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.