Nakon što im je interventna racijom prekinula koncert, Bend SVEMIR vraća se u KSET

Screenshot: YouTube

NAKON što je u petak navečer u poznati zagrebački klub KSET banula interventna policija, prekinula koncert benda SVEMIR te posjetitelje poslagala uza zid i detaljno ih pretražila, bend je večeras najavio kako se vraća u KSET.

> "Zašto su to napravili?", bend čiji je koncert u KSET-u prekinula interventna zgrožen

"Nakon prošlotjednog prisilnog prekida koncertne promocije od strane policije u KSET-u, grupa Svemir odlučila je održati novu promociju albuma ''Male laži''. Promocija će se ponovno održati u Klubu studenata elektrotehnike (KSET) u utorak, 6. prosinca s početkom u 21:30 sati.

''Male laži'' treći je studijski album Svemira koji djeluje na glazbenoj sceni posljednjih pet godina. To je vrhunski indie gitaristički pop-rock s podosta elemenata americane, a odlikuju ga kvalitetni tekstovi Zvonke Obajdin kojoj su glavni motivi ljubav, prolaznost i svakodnevica", navodi se u priopćenju grupe.

Podsjetimo, iz policije su Indexu rekli kako je prošlog petka u KSET-u provedena racija.

"Provedena je racija u suradnji s poreznom inspekcijom. Kod jedne osobe smo pronašli sumnjivu biljnu opojnu tvar ili drogu u žargonu. Jedna osoba je prijavljena za povredu javnog reda i mira. Također, tijekom postupanja u klubu nije bilo uporabe sredstava prisile niti smo zabilježili prigovor na policijsko postupanje", rekli su za Index iz zagrebačke policije.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.