Nakon nesreće preminuo poznati karlovački motociklist Darko Černugelj

TIJEKOM noći je od posljedica teških ozljeda glave zadobivenih u prometnoj nesreći koja se jučer oko 13.05 sati dogodila na Staroj karlovačkoj, kod benzinske postaje "Petrol" na Baniji, u Općoj bolnici Karlovac, preminuo poznati karlovački motociklist, 45-godišnji predsjednik karlovačkog Sportskog moto kluba Darko Černugelj.

Černugelj je preminuo sinoć oko 23 sata. Podsjetimo, do nesreće je došlo kad mu je automobil koji je izlazio s benzinske postaje oduzeo prednost. O silini udarca svjedoči činjenica da je Černugelju s glave odletjela zaštitna kaciga.

Krivci neoprezni vozači automobila i brzina

Jučer je bio crni dan za motocikliste. U roku od 24 sata su osim Černugelja poginula još trojica. U subotu oko 20.30 sati na Jadranskoj magistrali (D8) kraj Tučepa je poginuo 19-godišnji Hrvoje Pavlinović iz Makarske, dok je njegov suputnik na motociklu, 22-godišnji Viktor Tarlamišaj iz Makarske ozlijeđen. Jučer je oko 6.25 sati na cesti Sinj-Split, u Osojama kraj Dicma, poginuo 28-godišnji motociklist Miro Podrug.

U nesreći koja se oko 13.40 sati dogodila kraj Poreča, poginuo je 42-godišnji A. L., a njegova 42-godišnja suputnica je teško ozlijeđena. I tu je nesreću skrivio neoprezni vozač automobila. Naime, 31-godišnjak je automobilom oduzeo motociklistu prednost i ubio ga.

I.M.
Foto: Mario Pušić/Cropix

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.