Na Cvjetnom trgu niče nova terasa, a iz Hoto grupe tvrde da imaju sve dozvole

Foto: Index

NA CVJETNOM trgu od jutros se užurbano radi na novoj terasi.

Tako će, mjesec dana nakon što je Bandić zgrožen najavio uklanjanje terase, terasa ipak niknuti, doduše ne na mjestu gdje je planirana terasa oko koje se digla galama u javnosti..

Na fotografijama se vidi kako je glavnina poda već postavljena, a krajnji izgled nije poznat. No, ukoliko se nastavi graditi ovom brzinom, uskoro bi i to trebali znati.

"Izuzetno nam je zadovoljstvo obavijestiti vas kako ćemo građanima Zagreba predstaviti novi koncept gastro ponude na lokaciji Cvjetni trg.

Kao i ostali ugostitelji na Cvjetnom trgu, naše je društvo po provedenom postupku pred nadležnim tijelima Grada Zagreba ishodovalo rješenje o zauzimanju dijela javne površine te sklopilo s Gradom Zagrebom ugovor o zakupu iste. Trenutno su u tijeku radovi na postavljanju terase u svemu prema određenim parametrima i suglasnostima Grada Zagreba", potvrdio je za N1 Krešimir Horvatinčić iz marketinga Hoto Grupe.

Bit će zanimljivo vidjeti reakciju zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića kad ugleda novo zdanje na Cvjetnom trgu. On je, kratko podsjetimo, 6. listopada naložio rušenje terase koja je planirana svega nekoliko metara od ove koja upravo niče.

"Hvala građanima i novinarima koji su ukazali na ovaj problem, ovo će biti uklonjeno do sutra navečer, a sankcije za one koji su to dozvolili, koji su izdali rješenje za to, to ćemo riješiti idući tjedan", poručio je Bandić tada.

"Odgovorni će biti suspendirani, i ja sam suodgovoran. Ovo je kuća, ne terasa, to ne bih ni vlastitoj majci, koju volim najviše na svijetu, dopustio. Nadam se da će oni koji će biti suspendirani shvatiti gdje su pogriješili", rekao je Bandić i dodao da će predložiti privremeno rješenje dok zajedno sa strukom i građanima ne pronađe konačno rješenje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.