Možemovac opsovao u Skupštini dok je prolazila SDP-ovka: Bio sam iscrpljen sjednicom

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

TEODOR Celakoski, jedan od glavnih ljudi Možemo i bliski suradnik gradonačelnika Tomislava Tomaševića, opsovao je u Skupštini nakon izlaganja SDP-ove zastupnice Dine Vasić.

Ona je obrazložila SDP-ov amandman na Kodeks ponašanja gradskih zastupnika, a kada se vraćala u klupe uslijedila je psovka. 

Postoje dvije verzije onoga što je izgovorio Celakoski. Prema jednoj je rekao "Idi u tri pi*ke materine", a prema drugoj "Je*em ti mater".

Navodno je, nakon što su ga ostali zastupnici suočili sa psovkom, tvrdio da psovka nije bila upućena Dini Vasić, nego predsjedniku zagrebačkog SDP-a Viktoru Gotovcu, koji je također skupštinski zastupnik.

SDP-ovci su Celakoskog optužili da mu je psovka bio jedini istup u Skupštini, pritom navodeći da je u službenoj tablici koja bilježi aktivnost zastupnika uz njegovo ime zabilježeno nula pitanja i prijedloga, nula rasprava, nula povreda poslovnika i nula replika. 

Celakoski se sada ispričao na Facebooku. 

Ispričao se, kaže da je bio iscrpljen sjednicom

Psovku je objasnio - iscrpljenošću sjednicom. 

"Ovim se putem ispričavam zbog svog ponašanja u Skupštini kada sam opsovao sam sebi u bradu, što je nekoliko kolega i kolegica čulo. U tom sam trenutku već bio iscrpljen dugotrajnošću sjednice koja je bila zahtjevna, no ne smatram da je to opravdanje. Griješiti je možda ljudski, ali za sve nas koji reprezentiramo građane moraju vrijediti viši standardi kojih ću se i nadalje držati u Skupštini, kao što sam ih se držao do ove situacije", napisao je Celakoski. 

Ovim se putem ispričavam zbog svog ponašanja u Skupštini kada sam opsovao sam sebi u bradu, što je nekoliko kolega i...

Posted by Teodor Celakoski on Thursday, July 14, 2022
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.