Mopedist (17) teško ozlijeđen u sudaru s autom kod Našica

Ilustracija: Ivica Galovic/PIXSELL

NA PODRUČJU Policijske postaje Našice, u Ulici Kralja Tomislava u mjestu Podgorač, jučer oko 11:25 dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovali moped i osobni automobil.

Do sudara s automobilom došlo je kada se 17-godišnjak iz Podgorača mopedom neoprezno uključivao u promet sa sporedne na glavnu cestu.

Od siline udara vozač mopeda pao je na prednji dio osobnog automobila, a potom na kolnik, dok je moped odbačen u kanal, gdje se i zaustavio, priopćila je PU osječko-baranjska.

Tinejdžer nije imao kacigu

Vozač osobnog automobila (46) nije bio pod utjecajem alkohola i za vrijeme vožnje koristio je sigurnosni pojas, dok 17-godišnjak nije alkotestiran zbog zadobivenih ozljeda te su mu u KBC-u Osijek uzeti krv i urin radi analize na alkohol.

Vozač mopeda za vrijeme vožnje nije koristio zaštitnu kacigu te je zadobio teške tjelesne ozljede. Na mjesto događaja izišao je zamjenik općinskog državnog odvjetnika iz Osijeka, koji je obavljanje očevida prepustio policiji.

Zbog obavljanja očevida prometne nesreće DC-515 u mjestu Podgorač od 11:25 do 13:55 bila je zatvorena za sav promet te se odvijao obilaznim pravcima, priopćeno je iz policije.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.